Inicio / Professional / Raspall professional / EL XXIV CAMPIONAT INDIVIDUAL BANCAIXA DE RASPALL JA TÉ FORMA

EL XXIV CAMPIONAT INDIVIDUAL BANCAIXA DE RASPALL JA TÉ FORMA

Ja està tot preparat perquè dissabte que ve dia 6 de novembre comence una nova edició, i ja van vint-i-quatre, del campionat Individual Bancaixa en la modalitat de raspall.

En el present exercici participaran deu pilotaris que completaran un total de nou partides. Les confrontacions han sigut distribuïdes en una primera fase classificatòria (quatre partides), la segona fase o ronda eliminatòria (dos partides), les semifinals i la final.

Els pilotaris que enguany han decidit participar en el torneig que designa al número u de la modalitat són Josep, Armando, Punxa, Xoto, Sariero, Juan, Dorín, Coeter II i Waldo, a més del campió del torneig individual sub23 que s’està disputant estos dies.

Els trinquets en què es jugarà el torneig són els de la Llosa de Ranes, Xeraco, Bellreguard i Oliva.

El principal favorit per a aconseguir el títol és, un any més, Waldo, que acumula un total de set campionats. Altres dels il•lustres del torneig són Juan, que va aconseguir el títol en dos edicions, Coeter II, mitger que es va proclamar campió l’any 2006 o Armando, que ha sigut finalista en tres edicions.

CALENDARI DE COMPETICIÓ