Inicio / Amateur / Galotxa / Massalfassar, campió de la Supercopa de galotxa

Massalfassar, campió de la Supercopa de galotxa

L’equip El Manar Massalfassar s’ha proclamat campió de la Supercopa de galotxa després de superar diumenge passat a Godelleta pel tanteig de 70-50. La partida va tenir lloc en la pista coberta de Godelleta i no a Beniparrell, on estava programada al principi. El canvi va ser a causa de la pluja.

Va començar la matinal del diumenge amb la disputa de la Supercopa juvenil, partida en la qual l’equip de casa, compost per Emilio, Juan i Javi si que va fer bo el factor pista per a imposar-se sobre Borbotó (Juanjo, Salva, Fran i Iván) per 50-25 .

Tot seguit es va disputar el títol en categoria absoluta sent vencedor l’equip de Massalfassar de Javi, Víctor, Ramón, Rubén i Jesús, que va doblegar amb autoritat a Marcos, Ferdi, Juan, Emilio i Juan Carlos, components de l’equip de Godelleta (70-50). Amb el seu triomf, Massalfassar aconsegueix el setè entorxat en la Supercopa de galotxa i es distancia encara més del seu immediat perseguidor, Godelleta, que es queda amb quatre títols sumats.

Lliga Juvenil. En l’àmbit de la promoció de la modalitat d’escala i corda, la Lliga Juvenil Caixa Popular afrontarà durant la setmana en curs les dues últimes partides de quarts de final. Divendres que ve i en el trinquet de Vila-real la formació de Moncofa de Vicent, Juanjo i Omar s’enfrontarà a la representativa de Godelleta d’Emilio, Cristian i José.

Segons expliquen els organitzadors de la Federació de Pilota Valenciana la condició de favorit hauria de correspondre a Godelleta encara que el fet que la partida es porte a terme a Vila-real fa que augmenten les opcions de Moncofa ja que els seus jugadors estan més habituats a prodigar-se en la pista castellonenca.

Ja en diumenge, en este cas a Xilxes, la ronda en curs conclourà amb el duel entre els equips de Massamagrell (Javi, Jorge i Vicent) i Beniparrell (Rubén, Víctor i Ponce). En aquest cas els experts de l’ens federatiu assenyalen a Massamagrell com conjunt favorit.

Qui ja s’han guanyat un lloc en les semifinals són els equips que defensen els colors dels consistoris d’Almenara i Sella, que han deixat en el camí a Vinalesa i Genovés respectivament. El diumenge, una vegada finalitzada la ronda de quarts de final, es realitzarà el sorteig dels emparellaments de semifinals en el mateix trinquet de Xilxes.